Advokat Carl Hultbom

Byrå - Advokat Carl Hultbom
Inriktning
Språk
Postadress - Ektorps Gård, 605 97 NORRKÖPING
SVERIGE
Växel - 011-17 17 72
Fax - 011-17 17 04
VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Verksamma rättsområden: Ospecificerat

En kommentar
Lämna en kommentar »

  1. OBS Viktigt & Brattom…… Till Carl Hultbom ( Kalle) .. Ja hoppas det har ar Carl hultbom–som brukar bo pa LINDO.. for flera ar sedan …jag var 17 ar gammal ungefar..jag var eran Branflicka at er dotter .. din Fru ar Anita… –om du ar den personen…sa har jag fatt tag pa ratt………. Jag skulle ev. behova din hjalp –gallande ett Arv ..min Mor avled for c:a en manad sedan .. Och det har upp kommit en del– Fragor – och mycke annat … Jag har bott i USA nu i … 21 ar….. Men ar pa Hemvag – Men inte forran i Feb… Jag ar –Huvudman — Angaende det har Fallet … kan du hora av dig till mej .Omgaende ???. skulle bli tacksam … far jag beratta mer. in gaende..senare.. Har ar min- E-post adress- igen–som jag anvander mig av.. b.johansson07@yahoo.com Mvh Britt-Marie Aronsson / Johansson

Lämna en kommentar

*